10 motive pentru care ai nevoie de Type R la postul tău de radio


1. Type R este cel mai flexibil mixer de radio de pe piață

Type R este compus din trei panouri standard - un panou de fadere, un panou soft mic (SSP) și un panou soft mare (LSP). Acestea sunt necesare oricărui post de radio pentru a crea un sistem ce le va îndeplini așteptările.


2. Type R crește odată cu tine

Type R e disponibil în patru mărimi DSP: 20, 40, 80 și 120 de canale de intrare. Posturile de radio pot alege numărul de canale necesare, iar pe măsură ce cresc, se pot comanda pachete mai mari, așa că Type R crește cu postul.


3. Type R este ceea ce vrei tu să fie

Panourile Soft pot fi configurate prin aplicația Calrec Panel Designer pentru a oferi nivelul de control dorit. Design-urile pot fi salvate și rechemate rapid și ușor între show-uri


4. Type R este creat specific pentru radioul modern

Type R este proiectat de la bun început ca fiind un mixer radio. Mulți profesioniști din industrie au fost consultați pentru a identifica problemele și caracteristicile cheie din broadcastingul radio modern, iar Type R este răspunsul Calrec.


5. Se integrează cu fluxuri de lucru IP

Type R are o coloană vertebrală IP nativă și folosește AoIP ca mijloc de transport audio. Este compatibil AES67, SMPTE2100 pentru a acomoda cererea pentru fluxuri de lucru IP.


6. Rețelistică eficientă și accesibilă

Cablarea pentru panouri este menținută la minimum, deoarece alimentarea se face prin Ethernet, deci prin același cablu prin care se transferă și datele, folosind switchere din comerț. Type R este compatibil cu echipamente standard, accesibile de rețea IP.


7. Compatibilitate NMOS

În conformitate cu SMPTE2110, Type R este pe deplin compatibil cu specificațiile NMOS IS-04 și IS-05 de administrare a conexiunilor. Stream-urile audio de pe Type R vor apărea în aplicația de administrare a stream-urilor pentru a fi conectate după plac.


8. Știi deja cum să îl folosești

TypeR are o interfață grafică simplă, intuitivă și versatilă. Indiferent că este configurat pentru un control mai simplu sau mai extins, interfața prietenoasă fac navigarea funcțiilor lui Type R familiară instantaneu.


9. Type R este complet configurabil de către utilizator

Fiecare show de radio are cerințe diferite, iar Type R poate salva și rechema toate setările prin atingerea unui buton, așa că tranzițiile sunt perfecte.


10. Type R evoluează cu cerințele în continuă schimbare ale postului radio

Se pot adăuga panouri extra în mod temporar sau permanent pentru a răspunde cerințelor în schimbare. Nucleul lui Type R poate găzdui trei medii separate de mixare astfel încât, pe măsură ce un studio se extinde, Type R se extinde împreună cu el.