Produs

Camera Video Panasonic AG-CX350

Camera Video Panasonic AG-CX350

0 opinii

 • Disponibilitate: La comanda
 • Cod produs: AG-CX350

 • Senzor 1'' MOS
 • Zoom optic 20x, zoom inteligent 32x
 • UHD 4K, 1080p, frame rate variabil
 • 2 x sloturi carduri sd, înregistrare HLG
 • Ecran LCD 3.2'', vizor OLED
 • Inele individuale pentru zoom, focus, iris
 • TC In/Out, 3G-SDI, ieșire HDMI
 • USB 3.0, USB 2.0, port LAN
 • Transmisie wireless de fișiere opțională 


Camera Panasonic AG-CX350 4K este concepută special pentru ceea ce Panasonic consideră broadcasting. Este o cameră compactă profesională UHD 4K care dispune însă de caracteristicile pe care le aştepţi în mod normal de la o cameră de dimensiuni normale. AG-CX350 dispune de un senzor de înregistrare 1'' MOS la o rezoluție UHD (3840 x 2160), în formatul MOV ce utilizează o varietate de viteze de transfer ale datelor incluzând 400 Mb/s, precum și HEVC până la 200 Mb/s. Camera poate captura și HD în MOV, precum și HD/SD în formatul AVCHD pentru producții mai vechi. Poți de asemenea alege dintre opt setări diferite de gamma, inclusiv HLG, care oferă o ieșire HDR a camerei. Dispune și de un frame rate variabil de la 1 la 60 fps în UHD și de 1 până la 120 fps în HD. Înregistrarea se face pe două sloturi pentru carduri SD, care pot fi utilizate atât în mod simultan, cât și în releu.


Integrat în cameră se află un obiectiv cu 20x zoom optic și 32x zoom inteligent. Obiectivul dispune de o stabilizare a imaginii pe 5 axe, dar și de trei inele discrete pentru control, pentru focalizare, iris și zoom. Camera are și un monitor LCD OLED EVF de 3.2'' cu touchscreen, un microfon integrat stereo și două conectoare XLR audio. Printre celelalte conectoare se numără și o ieșire 3G-SDI și una HDMI (HDMI suportă UHD), intrare/ieșire timecode, dar și USB 3.0, USB 2.0 și un port Internet pentru conectarea la o rețea sau pentru streaming prin cablu. Un adaptor USB wireless opțional vă poate permite să faceți streaming fără cablu.

 • Pret cu TVA: 20.025 lei18.999 lei
 • Pret fara TVA:

  15.966 lei

  16.828 leiPanasonic ofera garantie produselor sale in functie de gama.

Astfel Camerele AVCHD beneficiaza de 2 ani garantie standard si mai adauga inca un an prin inregistarea produsului AICI.                                                     Camerele P2 au o garantie de 2 ani la care se mai adauga inca 3 ani pentru inregistrare AICI.

Pentru display si proiectoare Panasonic ofera o garantie de 36 de luni, iar daca doriti, exista posibilitatea de extindere a garantiei, contracost, pentru o  perioada de 24 de luni prin inregistrare pe site.

Panasonic

website
Panasonic este cel mai mare producator Japonez de echipamente AV profesionale. Gama de produse disponibile prin Creative Broadcast Solutions in Romania include echipamente precum: camere de studio, camcordere profesionale AVCHD, camcordere broadcast P2HD, camere varicam 4K, camere robotice, mixere video, monitoare video profesionale, monitoare profesionale de dimensiuni mari (cu diagonale de la 42” la 98”), monitoare profesionale pentru videowall, proiectoare video de pana la 20.000 ANSI lumeni, laptopuri toughbook, camere pentru aplicatii medicale si aplicatii industriale. Compania noastra este importator autorizat Panasonic si ofera servicii profesionale de consultanta prevanzare, vanzare si instalare, mentenanta si service pentru echipamentele si solutiile Panasonic pe care le comercializam.

1. Avans 0%

2. Facturi integral deductibile din punct de vedere fiscal

3. Valori de minim 500 Euro + TVA per contract

4. Rate fixe pe toata perioada contractului

5. Documentatie minimala

6. Timp de raspuns - o zi lucratoare

Caracteristici de imagine
Rezolutie UHD 4K 1080p

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Camera Video Panasonic AU-EVA1 - Bonus Monitor SWIT 1051H

Camera Video Panasonic AU-EVA1 - Bonus Monitor SWIT 1051H41.870 lei 31.699 lei

Cameră robotică PTZ HD SDI

Cameră robotică PTZ HD SDI5.336 lei 4.999 lei

Camera Video Panasonic AU-EVA1

Camera Video Panasonic AU-EVA135.819 lei 30.333 lei


Toate campurile de mai jos sunt obligatorii pentru trimiterea formularului.
(inclusiv bifarea casutei I'm not a robot)Va rugam reincercati trimiterea mesajului.